Մասգուֆ

Մասգուֆ

Kokubunji  

agencia de citas barcelona Մասգուֆն առաջին ուտեստն է, որ անպայման արժե փորձել իրաքյան ռեստորանում։ Ձուկը ծխեցվում եւ ապա խորովվում է թափանցիկ օջախում։ Կարող եք դիտել, թե ինչպես է այն պատրաստվում, քանի դեռ վայելում եք Ձեր նախուտեստը։ Ձուկը դրսից խրթխրթան է, իսկ ներսից միսը ճերմակ է ու նուրբ։

http://sanfilippobcn.es/?zadaniye1=como-sacar-citas-de-coomeva-por-internet&148=c5  

Մասգուֆի պատրաստման ավանդույթները գալիս են դեռ հին Միջագետքից։ Երկու գետերի միջեւ ապրելով՝ շատերը իրենց օրվա հացը վաստակում էին ձկնորսությամբ։ Այս ուտեստի պատրաստման ձեւը պարզ է ու միաժամանակ հանճարեղ։ Ահա թե ինչու է ավանդույթը պահպանվել մինչ օրս՝ հաճույք պատճառելով մարդկանց իր բացառիկ համով։